کلیدواژه‌ها = عملکرد
بررسی اثر پاکلوبوترازول وجیبرالین بر عملکرد، محتوی اسانس و فعالیت آنتی اکسیدانی فلفل دلمه (Capsicum annuum)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 30 مهر 1401

10.22034/jpr.2022.2194

عالیه سرتک زاده؛ مهدی دادمهر؛ ابوالفضل توسلی؛ عیسی پیری


اثر تنش خشکی انتهای فصل بر عملکرد، اجزای عملکرد و برخی خصوصیات مورفولوژیک و فنولوژیک ژنوتیپهای گندم نان

دوره 36، شماره 3، مهر 1402، صفحه 262-278

محمد دشتکی؛ محمد رضا بی همتا؛ اسلام مجیدی؛ رضا عزیزی نژاد


بررسی اثر شرایط محیطی بر اسانس و ترکیبات متشکله اسانس ژنوتیپ‌های برتر رازیانه (Foeniculum vulgare Mill.)

دوره 33، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 129-141

لیلی صفایی؛ حسین زینلی؛ داوود افیونی


اثرکم‌آبیاری بر برخی ویژگی‌های مرفولوژیکی و فیزیولوژیکی سه رقم توت‌فرنگی

دوره 31، شماره 4، بهمن 1397، صفحه 822-837

مهین رفیعی پور؛ منصور غلامی؛ حسن ساریخانی


ارزیابی تاثیر اسیدسالیسیلیک در مراحل مختلف رشدی بر خصوصیات کمی و کیفی میوه انگور رقم ریش بابا در شاهرود

دوره 29، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 886-895

حوریه محمدی؛ بهاره کاشفی؛ حسن خوش قلب


اثر اسید سالیسیلیک بر مقاومت به تنش‌های شوری و قلیائیت گیاه فلفل شیرین

دوره 29، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 130-141

فردین قنبری؛ علی اشرف امیری نژاد؛ محمد سیاری؛ سجاد کردی


تأثیر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد و غلظت آلکالوییدهای وینبلاستین و وینکریستین در گیاه پروانش roseus G. Don) (Catharanthus

دوره 27، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 269-275

27210