کلیدواژه‌ها = %D8%A7%D8%B3%DB%8C%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C %DA%86%D8%B1%D8%A8
تنوع در ویژگی‌های فیتوشیمیایی، فعالیت آنتی اکسیدانی، و ترکیب دانه روغنی سه واریته پریلا (Perilla frutescens (L.) Britt.) در مراحل مختلف فنولوژیکی

دوره 37، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 62-76

10.22034/jpr.2022.2186

زهرا صارم؛ حسن ساری خانی؛ بهلول عباس زاده؛ محمد حسین میرجلیلی


مقایسه اسیدهای چرب و هیدروکربن‌های گیاه دارویی خارمریم در سطوح مختلف تنش آبی

دوره 35، شماره 3، مهر 1401، صفحه 434-449

راحله قنبری محب سراج؛ مهدی بهنامیان؛ اسد ا... احمدی خواه؛ وحید شریعتی؛ سارا دژستان


تاثیر عمق کشت و تراکم اولیه بر میزان رنگیزه‌ها، محصول آگار و ترکیب اسیدهای چرب جلبک Gracilariopsis persica کشت شده در استخرهای آب شیرین کن جزیره قشم

دوره 34، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 117-131

سمیه صالحی؛ لطیفه پوراکبر؛ فاطمه عیدی قلعه قاضی