کلیدواژه‌ها = %D8%A2%D9%86%D8%AA%DB%8C %D8%A7%DA%A9%D8%B3%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D9%86
بررسی خواص ضدجهش زایی عصاره‌های آبی -الکلی گلبرگ های گلرنگ با استفاده از آزمون ایمز

دوره 35، شماره 2، تیر 1401، صفحه 293-307

علی خیری؛ هانیه محجل شجا؛ منصور سراجوقی


بررسی اثرات ضدباکتریایی، آنتی‌اکسیدانی و تعیین محتوی فنلی و فلاونوئیدی گیاه داروئی Physalis peruviana L.

دوره 34، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 71-81

بهروز دوستی؛ کامران سمیعی؛ سپیده زرین زاده


ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی و تعیین میزان فنل و فلاونوئید عصاره هگزانی اندام‌های هوایی گیاهان خاکشیر (Descurainia sophia) و شاه‌تره (Fumaria vaillantii)

دوره 33، شماره 2، تیر 1399، صفحه 384-395

مرتضی صادقی؛ محمد علی زارعی


اثر تنش شوری بر ویژگی های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه داروئی بابونه (Matricaria chamomilla)

دوره 32، شماره 3، مهر 1398، صفحه 583-595

فاطمه راسخ؛ وحید روشن؛ آتوسا وزیری؛ بهمن خلدبرین


مطالعه تغییرات خواص آنتی اکسیدانی و حذف رادیکال های آزاد در دو رقم انگور فخری و شاهانی (Vitis vinifera L.) تحت تیمار اسید سالیسیلیک

دوره 31، شماره 3، آذر 1397، صفحه 694-708

فاطمه نظری؛ معصومه ملکی؛ موسی رسولی


بررسی اثر دگرآسیبی عصاره آبی اکالیپتوس بر پاسخ های آنتی اکسیداتیو گیاه سویا و علف هرز گاوپنبه

دوره 30، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 110-118

مریم سیادتی فر؛ مهرداد لاهوتی؛ منیره چنیانی


بررس خواص آنتی اکسیدانی گیاه اسطوخودوس در شرایط کشت درون شیشه ای

دوره 28، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 835-843

خدیجه کیارستمی؛ نسیم مصفا