کلیدواژه‌ها = ترکیبات فنلی
بررسی برخی ترکیبات زیست فعال و اسیدهای فنولیک گیاه تاج خروس گسترده در مراحل مختلف فنولوژیکی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 04 بهمن 1400

محمد سیاری؛ مریم حمیدی؛ علی عزیزی؛ گودرز احمدوند


تاثیر غلظت و نوع کاربرد سلنیوم بر کمیت و کیفیت اسانس به لیمو (Lippia citriodora L.)

دوره 35، شماره 3، مهر 1401، صفحه 496-510

محبوبه جلالی؛ حسن عبداللهی مقدم؛ فاطمه سهرابی


بررسی تنوع صفات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گونه های وحشی نخود با گونه زراعی

دوره 33، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 183-196

نسرین مفاخری؛ معصومه پوراسماعیل فوشازده؛ سیروس منصوری فر؛ کمال سادات اسیلان


تأثیر کیتوزان بر ریز ازدیادی، میزان متابولیت‌های ثانوی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی گیاه نوروزک در شرایط in vitro

دوره 31، شماره 3، آذر 1397، صفحه 568-578

سمیه جامی؛ صدیقه اسمعیل زاده بهابادی؛ معصومه مدرس


تأثیر اسید سالیسیلیک بر مقاومت گیاه ریحان نسبت به سمیت سرب

دوره 31، شماره 1، اردیبهشت 1397، صفحه 35-44

علی پاداش؛ احمد قنبری؛ علیرضا سیروس مهر؛ محمد رضا اصغری پور


ارتباط فنولوژی، محتوای ترکیبات فنلی و خاصیت آللوپاتی در گیاه درمنه خراسانی ( . Krasch khorassanica Artemisia ) و تاثیر آن بر رشد و فیزیولوژی گیاهچه بروموس کپه داغی (. Drobov Bromus kopetdaghensis)

دوره 28، شماره 2، شهریور 1394، صفحه 243-256

آسیه بهداد؛ پروانه ابریشم چی؛ محمد جنگجو


اثر متیل جاسمونات بر فعالیت آنزیم‌های آنتی اکسیدان، ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی در کشت سلول Scrophularia straita Boiss.

دوره 27، شماره 5، اسفند 1393، صفحه 840-853

نرگس خان پور اردستانی؛ مظفر شریفی؛ مهرداد بهمنش


مقایسه برخی از تغییرات فیزیولوژیکی و بیوشمیایی سرشاخه های گال دار و سالم درختان بید مجنون (Salix babylonica)

دوره 27، شماره 5، اسفند 1393، صفحه 885-892

بهروز صالحی اسکندری؛ محسن کاویانی


تأثیر شوری ملایم و کاربرد پلی آمینها بر رشد، فتوسنتز و متابولیسم فنلها در گیاه سدیم پسند چغندر قند

دوره 26، شماره 3، آذر 1392، صفحه 290-300