1. تاثیر تنش شوری بر برخی متابولیت‌های ثانویه زعفران

فاطمه سادات مسلمی؛ آتوسا وزیری؛ گل اندام شریفی؛ جواد قره چاهی

دوره 34، شماره 1 ، بهار 1400، ، صفحه 263-274

چکیده
  به منظور بررسی اثر تنش شوری بر میزان دو متابولیت مهم گیاه زعفران شامل کروسین (عامل رنگ) و پیکروکروسین (عامل طعم)، بنه‌های گیاه زعفران در شرایط هیدروپونیک در گلدان‌های حاوی پرلیت کاشته شدند و در شرایط کنترل‌شده آزمایشگاهی با 100 میلی‌لیتر از محلول غذایی ½ هوگلند حاوی غلظت‌های 0، 30، 60، 90، 120 و 150 میلی‌مولار سدیم کلرید(NaCl) به مدت چهار ...  بیشتر